GZB nieuws

gzb logoDs. Karia, Indonesië

Ds. Karia is predikant in de Torajakerk. Deze kerk is voortgekomen uit zendingswerk van de GZB. “Toen ik voor de eerste keer naar Maleisië ging om een revivalbijeenkomst onder de Toraja’s te leiden, vroeg ik: ‘Hebben jullie behoefte aan een kerk?’ Ik kreeg enthousiaste reacties. Terwijl veel van deze Toraja’s door hun jarenlange verblijf als ‘gastarbeiders’ in het islamitische Maleisië van God en het christelijk geloof vervreemd waren geraakt. Een aantal maanden later werd ik samen met mijn gezin uitgezonden. Onder een dekmantel (als student) moesten we ons werk doen. Ik heb de Toraja’s daar terug mogen roepen naar de Goede Herder. Gedurende een periode van vijf jaar heb ik zeven kerken mogen stichten.”

Bidden
Draag net als Paulus de in jouw gemeente gekozen ouderlingen en diakenen op in het gebed aan de Heere God.

Dit is een van de verhalen uit het vakantiebijbelboekje van de GZB. Wil je meer weten over het werk van de GZB? Kijk dan op www.gzb.nl

karia

 

Geplaatst op 2 August 2024

*alle velden zijn verplicht*

Hervormd Sommelsdijk gebruikt uw gegevens alleen om te bepalen of u wel of geen toegang krijgt tot bepaalde delen van onze website. Wij respecteren de privacy van alle gebruikers van onze website.

Inloggen